Kategoriat
Tapahtumat Tiedote Toiminta

Terveyttä taiteesta ja kulttuurista – tule tutustumaan tarjontaan 

Terveyttä kulttuurista -päivä Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa keskiviikkona 10.5.23 klo 10-16. Mukana myös Taiteen Sulattamo.

Ihmisen terveys ja hyvinvointi ovat kokonaisuus, joka rakentuu monista osista. Kehon ja mielen terveyteen kuuluvat ja vaikuttavat myös ihmisten yhteisöllisyys ja kulttuuriset tarpeet. Haluamme kokea elämämme mielekkääksi, iloita kauneudesta, tehdä käsillämme, laulaa, soittaa, liikkua, keksiä, luoda uutta. 

Mitä kaikkea se voi käytännössä olla? Kulttuuripohjaisten hyvinvointipalvelujen tuottajat esittelevät tarjontaansa sote-ammattilaisille ja yleisölle Kalasataman keskuksessa (Työpajankatu 14 A, Helsinki) keskiviikkona 10. toukokuuta klo 10-16. Päivän aikana näytteilleasettajat kertovat toiminnastaan ja kutsuvat mukaan. Toimintaa esitellään myös haastatteluin ja pienin esityksin koko päivän ajan. Tapahtuma toteutetaan Kalasataman ala-aulassa. 

Järjestäjät – kulttuuripohjaisten hyvinvointipalvelujen tuottajat – toivottavat tervetulleiksi sekä yleisön että Kalasataman keskuksessa työskentelevät ja muut sote-alan ammattilaiset. Toivomme, että ammattilaiset saavat uusia ideoita ja kontakteja hyödynnettäviksi edelleen asiakastyössään.  

Lisätietoja: Laura Klein, Kulttuuripaja/Lilinkotisäätiö, laura.klein@lilinkoti.fi 

Johanna Korhonen, Lauluvoimaa-hanke/ Vox Silentii ry, johanna.korhonen@verkkotie.fi