Jäseneksi

Liity Taiteen Sulattamon jäseneksi tai kannattajajäseneksi!

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää mielenterveystoipujien, syrjäytyneiden ja syrjäytymisvaarassa olevien elämänlaatua ja henkistä ja fyysistä hyvinvointia taiteen keinoin.

Jäsenyys on vaivaton tapa tukea mielenterveystoipujien ja muiden syrjäytymisvaarassa olevien erityisryhmien yhteisöllistä taidetoimintaa ja näin myös toipumista ja mielen hyvinvointia. Varsinaiset ja kannattajajäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus. 

Käytössämme on Mielenterveyden keskusliiton ylläpitämä Kilta-jäsenpalvelu. Asiointipalvelun myötä jäsentietojen pitäminen ajan tasalla on vaivatonta. Myös uusi sähköinen jäsenkortti löytyy asiointipalvelusta. Palvelussa voi myös tarkistaa jäsenmaksujen tilanteen sekä tutustua jäsenetuihin. Kun liityt Sulattamon jäseneksi sinulla on useita käytännön jäsenetuja myös Mielenterveyden keskusliiton puolelta.

Kannatusjäsenyys

Taiteen Sulattamon ystävillä on mahdollisuus liittyä yhdistyksen kannattajajäseniksi. Kannatusjäsenmaksu on 20 € vuodelta. Kannatusjäsenenä et voi osallistua yhdistyksen päätöksentekoon, mutta otat jäsenyydelläsi kantaa mielenterveystoipujia heidän läheistensä hyvinvoinnin puolesta. Jäsenmaksut käytetään Taiteen Sulattamon taide-, työpaja- ja kurssitoiminnan kuluihin.  Jäsenmaksusta lähetetään lasku ilmoittautumisen jälkeen.

Varsinaiseksi jäseneksi

Voit hakea samalla lomakkeella joko Taiteen Sulattamon varsinaiseksi tai kannatusjäseneksi. Yhdistyksen kokouksessa on jokaisella varsinaisella jäsenellä yksi ääni. Kannattavalla jäsenellä on läsnäolo- ja puheoikeus, mutta ei äänioikeutta. Jäsenmaksu on 20 € vuodelta.

Yrityskannatusjäseneksi?

Yrityskannatusjäsenyys on myös loistava tapa tukea mielenterveystoipujien ja muiden syrjäytymisvaarassa olevien erityisryhmien yhteisöllistä taidetoimintaa ja näin myös toipumista ja mielen hyvinvointia. Yrityskannatusjäsenenä voit näyttää työntekijöillesi sekä asiakkaillesi, että yrityksen arvojen mukaista on edistää positiivista mielenterveyttä taidelähtöisin menetelmin. 

Yrityskannatusjäsenyys on alkaen 50 €/vuosi.

Haluatko saada tietoa Sulattamon työpajoista, tapahtumista ja muusta toiminnasta?

Liity Sulattamon sähköpostilistalle