Kategoriat
Tiedote Yleinen

Taiteen Sulattamon ja MTKL:n toteuttama Mielenterveysviikon kampanjavideo julkaistaan 22.11.

Nainen ilmaisee eri tunnetiloja seitsemässä eri kuvassa

Janelyn Don’t give up -musiikkivideo avaa vuoden 2021 Mielenterveysviikon

Valtakunnallista mielenterveysviikkoa vietetään tänä vuonna 21.−28.11.2021. Viikon teemana on kohtaaminen. Tavoitteena on viestiä siitä, että jokainen meistä, mielenterveystilanteesta riippumatta, ansaitsee tulla kohdatuksi samalla tavalla. Kohtaaminen tulee olemaan myös Taiteen Sulattamon toiminnan kantavana teemana vuonna 2022.

Mielenterveysviikon avauksena maanantaina 22.11. julkaistaan artisti Janelyn uuden Don’t give up -kappaleen musiikkivideo. Video on toteutettu Taiteen Sulattamon ja Mielenterveyden keskusliiton toimesta Mielenterveysviikon teeman esille tuomiseksi. Video julkaistaan Mielenterveyden keskusliitto ry:n YouTube-kanavalla.

Musiikkivideo on Taiteen Sulattamon tuottama ja videon on ohjannut ja käsikirjoittanut Eveliina Lafghani. Kappale kumpuaa Janelyn eli Jaanika Leinon omakohtaisesta kokemuksesta mielenterveyden haasteiden kanssa elämisestä.

Don’t give up -kappale julkaistaan Spotifyssa perjantaina 19.11. heti klo 24:00

MTKL:n toteuttaman Mielenterveysviikon aikana järjestetään erilaisia tapahtumia, seminaareja ja tempauksia ympäri maata. Viikon päätapahtuma on verkossa järjestettävät Mielenterveysmessut. Mielenterveysviikko alkaa sunnuntaina 21.11. Kynttilätapahtumalla.

Lue lisää Mielenterveysviikosta alla olevan linkin kautta.