Kategoriat
Yleinen

Tule vastaamaan mielenterveystyön kehittämis -kyselyyn

Osallistu mielenterveystyötä kehittävään kyselyyn!Taiteen Sulattamo ry etsii mielenterveyspalveluiden käyttäjiä vastaamaan kyselyyn, jonka tarkoituksena on kartoittaa myöhäisvaiheen kuntoutuksen tarpeita mielenterveystyössä.

Lähde kanssamme tekemään uutta tärkeää tutkimusta mielenterveyspalveluiden kehittämiseksi. Haluamme kuulla juuri sinun kokemuksestasi ja näkökulmastasi mielenterveyskuntoutukseen ja toipumisen haasteisiin liittyen.

Osallistu mielenterveystyötä kehittävään kyselyyn!
Taiteen Sulattamo ry etsii mielenterveyspalveluiden käyttäjiä vastaamaan kyselyyn, jonka tarkoituksena on kartoittaa myöhäisvaiheen kuntoutuksen tarpeita mielenterveystyössä.

Lähde kanssamme tekemään uutta tärkeää tutkimusta mielenterveyspalveluiden kehittämiseksi. Haluamme kuulla juuri sinun kokemuksestasi ja näkökulmastasi mielenterveyskuntoutukseen ja toipumisen haasteisiin liittyen.

Mielenterveystyön kehittäminen -kyselyn tarkoituksena on kehittää Taiteen Sulattamo ry:n toimintaa, sekä kartoittaa tulevaisuuden palveluiden tarpeita. Pyrimme kyselyn avulla saamaan lisää tietoa siitä, millaista tukea ja apua ihminen tarvitsee mielenterveyteen liittyvän kriisin jälkeisessä toipumisessa. Mielenterveyteen liittyvällä kriisillä tarkoitetaan esimerkiksi mielenterveysongelman/ongelmien puhkeamista tai sen huomaamista, niin kutsuttua akuuttivaihetta.

Kysely on osa Sanna Pelkosen sosionomiopintoja ja opinnäytetyötä Hämeen ammattikorkeakoulussa. 

Pääset vastaamaan kyselyyn

Taiteen Sulattamo ry on helsinkiläinen taide- ja mielenterveysjärjestö, jonka tehtävänä on tuottaa mielenterveyttä tukevaa ja mielen hyvinvointia edistävää taidetoimintaa mielenterveystoipujille ja muille erityisryhmille. Perustoiminnan lisäksi Taiteen Sulattamolla on valtakunnallisia kehittämishankkeita, joiden keskiössä on uusien taidelähtöisten menetelmien kehittäminen ja juurrutus mielenterveystyön kentälle. Tavoitteena on kehittää erityisryhmille uudenlaisia soveltavan taiteen toimintamuotoja, jotka tukevat arkea ja elämää kokonaisuudessaan. 

Haluatko olla mukana kehittämässä mielenterveystyötä ja sen tulevaisuutta yhdessä kanssamme? Kerro meille kehittämisehdotuksesi oheisen lomakkeen avulla! Kokemuksesi on meille arvokas.

Lyijykynä nojaa vasten kirjapinoa