Taidetyöpaja

Aika 
Keskiviikkoisin klo 11-14

Paikka
Työpajatila, Malmin raitti 17 C


Työpajan kuvaus

Taidetyöpajassa käsitellään vaihtuvia aiheita kuvataiteen kautta. Tavoitteena on oman luovuuden vahvistaminen ja itseilmaisun kehittäminen taiteen keinoin. Työpajassa tehdään 1-2 ohjattua harjoitusta eri tekniikoita käyttäen. Tekniikat voivat olla esimerkiksi akvarelli- ja akryylimaalaus, piirtäminen, kollaasi tai sarjakuva. Työpajaan osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta taiteen tekemisestä. 

Kesto: 3 tuntia sisältäen kaksi 10-15 minuutin taukoa. Tauon aikana on tarjolla kahvia ja teetä. Tauolla voi syödä omia eväitä. 

Ohjaaja: Karo

Kenelle?

Työpajaan ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat edistää omaa mielen hyvinvointiaan ja osallistua luovaan ryhmätoimintaan. Työpaja soveltuu niin aloittelijoille, kuin kuvataiteen harrastajille.

Osallistuminen 

Työpajaan on vapaa pääsy, eikä osallistuminen vaadi ennakkoilmoittautumista.

Pyydämme kävijöitä saapumaan paikalle klo 11:00 mennessä. Ovet avataan klo 10:30. Työpajasta voi poistua vapaasti milloin tahansa. 

Työpajan ohjauskieli on suomi. Kaikkiin harjoituksiin osallistuminen on vapaaehtoista. 

Tulethan Sulattamolle vain terveenä ja pidät huolta turvaväleistä sekä hyvästä käsihygieniasta toimintaan osallistuessasi. Sulattamolla on käytössä maskisuositus. Tarjoamme maskit osallistujille.