Kategoriat
ArtForOutcasts Tiedote Toiminta Yleinen

ART FOR OUTCASTS – mahdollistetaan taidetoimintaa mielenterveystoipujille!

ART FOR OUTCASTS -joukkorahoituskampanja 17.5.-17.6.

Taiteen Sulattamo hakee joukkorahoituskampanjalla tukea mielenterveystoipujien ja muiden syrjäytymisvaarassa olevien erityisryhmien taidekurssitoimintaan syksylle 2021. 

Kampanjaa voi tukea ostamalla vastikkeen ART FOR OUTCASTS -kampanjan sivulla Mesenaatti.me-palvelussa tai jakamalla tietoa kampanjasta omissa kanavissa käyttämällä aihetunnistetta #ArtForOutcasts 

Rahoitus menee kurssitoiminnan kuluihin, kuten materiaali- ja henkilöstökuluihin. Kurssitoiminnalla pystytään tukemaan kymmeniä mielenterveystoipujia ja muita syrjäytymisvaarassa olevia erityisryhmiä.

KAMPANJAN TAVOITEET

  • Järjestää syksyn 2021 aikana kolme maksutonta taidekurssia mielenterveystoipujille 

  • Suunnitellut kurssit ovat: luova kirjoittaminen, äänitaide sekä esittävät taiteet

MIKSI KAMPANJAA KANNATTAA TUKEA?

Mielenterveyden haasteet koskettavat jokaista suomalaista. Meillä on väestössä iso ryhmä ihmisiä, jotka hyötyisivät taiteen keinoin tehtävästä mielenterveystyöstä. 

Sosiaalityöntekijöiden huoli on koronan aikana lisääntynyt merkittävästi erityisesti ihmisistä, joilla on ongelmia mielenterveyden kanssa. Palvelujärjestelmä on epäonnistunut vastaamaan erityisesti mielenterveyspalveluihin pääsyä odottavien tarpeisiin. Kaikista heikoimmassa olevat jäävät avun ulkopuolelle. Taiteen Sulattamo ja muut mielenterveysjärjestöt pystyvät tarjoamaan matalan kynnyksen apua ihmisille, jotka jäävät palvelujärjestelmän ulkopuolelle. 

MIKÄ ON MESENAATTI.ME?

Mesenaatti.me on Suomen ensimmäinen ja isoin vastikepohjaiseen joukkorahoitukseen tarkoitettu palvelu. Joukkorahoitus on rahoitusmuoto, jossa ihmiset osallistuvat yhdessä heille tärkeän hankkeen rahoittamiseen. Vastikkeellisessa joukkorahoituksessa rahoittajat saavat vastikkeeksi esimerkiksi paveluja, elämyksiä tai hankkeen lopputuotteen.

Kuka tahansa voi olla tukija. ART FOR OUTCASTS -kampanjaa pääsee tukemaan jo 20 eurolla tai jakamalla tietoa kampanjasta omille tutuille. 

Mesenaatti.me-palvelun kautta rahoittaminen on helppoa. Se antaa sinulle mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa siihen, mitä ympärilläsi tapahtuu huomenna. 
 

KAMPANJAAN VOI OSALLISTUA TÄÄLTÄ

Kampanjan Facebook-tapahtumassa voi seurata kampanjan edistymistä. 

Täältä löydät kampanjan viestintämateriaalit. 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.