Kategoriat
Yleinen

Janely on Taiteen Sulattamon Valontuoja

JANELY ON TAITEEN SULATTAMON VALONTUOJA

 

Janely eli Jaanika Leino on Taiteen Sulattamon uusi valontuoja. Janely on nuori, nouseva laulaja-lauluntekijä, joka haluaa nostaa Taiteen Sulattamon kanssa esiin taiteen merkityksen mielenterveyden edistäjänä. Hän tuo esimerkillään kasvot sille, kuinka tärkeää taide on mielenterveydelle, hyvinvoinnille ja mielen toipumiselle.

Janelyllä on itsellään ADHD-diagnoosi ja keskivaikea masennus. Hän haluaa musiikillaan tuoda kuulluksi ja näkyväksi omat kokemuksensa niin mielenterveyden, kuin ADHD:n haasteiden kanssa elämiseen.

“Olen aina ilmaissut tunteitani, niin positiivisia, kuin negatiivisiakin musiikkini kautta ja eheytynyt sen myötä. Uskon taiteen voimaan parantajana ja tunteiden välittäjänä sekä terapiamuotona. Taiteen Sulattamo tekee tärkeää työtä mielenterveyspuolella, ja toimin erittäin mielelläni heidän valonkantajanaan ja viestinviejänään.”

Janely on loistava esimerkki taiteen voimasta parantajana ja eheyttäjänä, ja olemme iloisia saadessamme hänet äänitorveksemme ja valonkantajaksemme. Hän on valontuoja ja esimerkki siitä kuinka tärkeä ja toimiva kanava taide on selviytymiselle elämän haasteista.

Ensi viikon keskiviikkona 9.6. klo 11-12 Taiteen Sulattamon Facebookissa julkaistaan Janelyn haastattelu. Sulattamon toiminnanjohtajan Eveliina Lafghanin haastattelussa keskustellaan mm. musiikista ja mielenterveydestä. Kannattaa siis tulla seuraamaan!

Janelyn Fucked up World -musiikkivideo on julkaistu tänään. Kappaleella feattaa myös Smini.  Janely haluaa antaa kappaleen kautta kasvot nuorten mielenterveyshaasteille. Fucked up world -kappale kumpuaa siitä synkästä paikasta, jossa vertailet itseäsi muihin ja koet olevasi huonompi ja oudompi kuin muut. 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *