Kategoriat
Tiedote Toiminta Yleinen

Tervetuloa mukaan luoviin taidepajoihin

Olemme päivittäneet kotisivuillemme tietoa työpajatoiminnasta. Olemme yhdessä kiinnittäneet huomiomme siihen, että on tärkeää nostaa esille myös toimintamme sanoituksessa taiteen ja sen soveltaminen vahvemmin näkyväksi viestinnässämme. Taiteen Sulattamo nimensä mukaan toimii taidelähtöisesti, luovasti ja taidetta soveltaen.

Toimintamme perustuu monimuotoiseen taiteen tekemiseen sekä luovaan toimintaan, jonka tarkoituksena on vaikuttaa positiivisesti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Taiteen Sulattamon työpajoista käytetään jatkossa termiä luova taidepaja. Lisäksi Työpajatilasta on tullut Luova tila. Vaikka nimet ovat muuttuneet, taidepajojen sisältö pysyy ennallaan. Luoviin taidepajoihin ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat edistää omaa mielen hyvinvointiaan yhteisöllisen taidetoiminnan avulla. Toimintaan osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta taiteen tekemisestä tai osaamista. 

Tämän lisäksi Taiteen Sulattamon tiloissa tapahtuu muutoksia. Taidepajatoiminta on tasaisesti kasvattanut suosiotaan, joten maaliskuun alusta taidepajatoiminta siirtyy suurempiin ja toimivampiin tiloihin. Toiminta säilyy samassa rakennuksessa, mutta sisäänkäynti muuttuu talon toiselle puolelle A-rappuun. Samalla myös Koulutustila siirtyy C-rappuun, jossa jatkuvat kokemus- ja vertaistoiminta -koulutukset, sekä muu tuleva koulutustoiminta.

Muuton aikana 27.2-28.2. Taiteen Sulattamo on kiinni. Kaikki toiminta jatkuu tavalliseen tapaan keskiviikkona 1.3.2023. Tervetuloa uudistuneeseen tilaan yhteisen luovan taidepajatoiminnan äärelle!