Kategoriat
Kaunis mieli Kulttuurin Verso Tiedote Toiminta Yleinen

Taiteen Sulattamon työpajat ja muut ryhmätoiminnat on toistaiseksi siirretty verkkoon – Tule mukaan!

Koronavirusepidemian leviämisen hillitsemiseksi tehtyjen toimenpiteiden takia Taiteen Sulattamon toiminta on kokonaisuudessaan siirretty verkkoon. Vaikka fyysiset tapaamiset ja kokoontumiset on nyt suljettu pois, on meillä monia tapoja kokoontua, keskustella ja luoda yhteisöllisiä tapaamisia etäällä toisistamme. Sulattamon sähköisinä tapaamisalustoina toimivat Sulattamon Karanteenichat, Zoom palvelussa ja Taiteen Sulattamo ry Facebook-sivulla pidettävät taidetyöpajat sekä kaikki Taiteen Sulattamon sosiaalisen median kanavat. Muutoksista ja tilanteen kehittymisestä Taiteen Sulattamon toimintaan liittyen tiedotamme nettisivullamme ja sosiaalisen median kanavissamme.

www.taiteensulattamo.fi

 www.facebook.com/taiteensulattamory

www.instagram.com/taiteensulattamo

www.twitter.com/Sulattamo

 

Sulattamon karanteenichat

 

 

 

 

 

 

 

Sulattamon Karanteenichat on avoinna keskustelulle arkisin kello 13:00 – 15:00. Keskustelua vetää Sulattamon Karanteenichatin moderaattori. Chatissä voi jakaa huolia ja iloja, kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä tai vaikka vain tervehtiä muita Sulattamolaisia ja keskustelijoita.

Chattiin pääsee klikkaamalla linkkiä https://tlk.io/sulattamochat ja liittymällä keskusteluun nimellä, Facebook-tilillä tai Twitter-tilillä.

Ennen chattiin liittymistä, lue säännöt linkistä https://drive.google.com/file/d/1cSycPBwsZ3yOJDBFh3zpAqbmGncGHR6a/view?usp=sharing

 

Työpajat verkossa

 

 

 

 

 

 

Taiteen Sulattamon taidetyöpajat ovat siirtyneet toimimaan Taiteen Sulattamo ry Facebook-sivun ja Zoom videokeskustelu alustan välityksellä. Työpajaharjoitteita julkaistaan Facebookissa, minkä jälkeen harjoitteiden tuloksia jaetaan ja pohditaan Zoom palvelussa. Työpaja voi myös alkaa suoraan Zoom palvelussa, tästä ilmoitetaan aina Facebook-sivulla. Zoom videokeskusteluun pääsee painamalla Facebookissa julkaistua linkkiä ja seuraamalla annettuja ohjeita.

Voit tilata työpajaharjoitteet ja Zoom linkin myös sähköpostiisi. Laita viestiä osoitteeseen tarja.kinnunen@taiteensulattamo.fi ja pyydä infot sähköpostiisi.

Tervetuloa mukaan!

 

Hankkeet

Kulttuurin Verso ja Kaunis mieli – hankkeet toimivat toistaiseksi sähköisillä alustoilla. Koulutukset jatkavat toimintaansa aikataulun mukaisesti.
Kaunis mieli hankkeen koulutukset Oulussa ja Lahdessa saatiin vietyä loppuun, lukuun ottamatta harjoittelu esitystä jotka toteutetaan erikseen sovittavalla aikataululla korona-tilanteen pysähdyttyä. Seinäjoen ja Kouvolan koulutusten haastattelut on pidetty videopuhelun välityksellä ja valintaprosessi etenee suunnitellusti. Koulutusten aloitusta sähköisesti suunnitellaan parhaillaan.
Kulttuurin Verso hankkeen koulutuksissa on siirrytty etäopetukseen 16.3. alkaen. Lähiopetus tapahtuu etänä Zoom työskentelytilan avulla. Koulutuksen sisällöt sovelletaan niin, että ainakin seuraavan kuukauden opinnot toteutetaan etänä. Tilanteen mukaan koulutus saattaa venyä kesäkuulle saakka ja työharjoittelut alustavan suunnittelun mukaan toteutuvat syksyllä.

 

Älä jää yksin, tule mukaan

Sulattamolaiset jatkavat työskentelyään etänä ja meihin saa yhteyden sähköpostilla info@taiteensulattamo.fi  ja puhelimella 040 180 6689  

Olemme täällä teitä varten!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *