Kategoriat
Tiedote Yleinen

Taiteen Sulattamon kehittämispäivä

Taiteen Sulattamo järjestää kehittämispäivän 22.1.2020 klo 13-15 koulutustilassa osoitteeseen Malmin raitti 17 A

Hei, Taiteen Sulattamon väki!

Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme eikä se ole mahdollista ilman teitä. Sen vuoksi kutsummekin kaikki paikalle, jotka ovat olleet mukana toiminnassamme missään muodossa.

Tilaisuuden järjestää opinnäytetyötään valmisteleva sosionomiopiskelija Heidi Ollanketo, jonka aikana voit vastata hänen tekemäänsä kyselyyn liittyen Taiteen Sulattamoon. Vastausten perusteella pystymme kehittämään toimintaamme eteenpäin, joten arvostamme suuresti jos tulette paikalle.

Voit ottaa mukaan puhelimen tai läppärin jolla voit vastata sähköisesti kyselyyn, mutta jaamme kyselyn myös paperisena lomakkeita.

Tämä on myös oiva tilaisuus tavata muita Taiteen Sulattamon toiminnassa mukana olevia virvokkeiden äärellä.

Jotta osaamme varautua tarjottaviin niin ilmoitathan ennakkoon tuletko paikalle tällä lomakkeella: https://forms.gle/GFjGhns5nV61WbCQ8

Voit jo nyt täyttää etukäteen kyselyn, jonka tarkoituksena on selvittää Taiteen Sulattamon toimintaan osallistuneiden henkilökohtaisia kokemuksia sen vaikutuksista. Kyselyyn voi vastata 31.1 klo 22 saakka https://pokka.kukunori.fi/taiteensulattamo/ec6234fe-3157-427e-8f88-30e33be3f4fd

Yhdessä onnistumme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *