Kategoriat
Yleinen

Kulttuurin Verso -hankkeen ja Lilinkotisäätiön näytelmäprojekti Hyvinvoinnin ja terveyden kulttuurimarkkinoilla 10.5.

Hyvinvoinnin ja terveyden kulttuurimarkkinat järjestetään maanantaina 10.5. Teamsissa.

Kulttuurimarkkinoilla esitellään Lilinkotisäätiön ja Taiteen Sulattamon Kulttuurin Verso -hankkeen yhteistyössä toteutettu näytelmäprojekti. Samana päivänä julkaistaan myös näytelmästä tehty radiokuunnelma Radio Lång -podcastissa.

Projektissa Kulttuurin Verso -hankkeen kouluttama vertaisryhmänohjaaja Unto on ohjausharjoittelunaan työstänyt käsikirjoittamaansa näytelmää Maailmalla ja sen laitamilla yhdessä Lilinkotisäätiön avoimen toiminnan ilmaisutaidonryhmän kävijöiden kanssa.

Lue lisää näytelmäprojektista:

Yhteistyönä työstetty näytelmäprojekti huipentuu maanantaina 10.5.2021

Radiokuunnelma on kuunneltavissa täältä:

Radio Lång: Radiokuunnelma ‘Maailmalla ja sen laitamilla’

Taiteen Sulattamo on mukana myös Hyvinvoinnin ja terveyden kulttuurimarkkinoihin kuuluvalla Kulttuuritorilla. Sulattamo esittelee torilla taiteen keinoin tehtävää mielenterveystyötä toipujan näkökulmasta. 

Tilaisuus kuuluu osaksi Uusimaa-viikkoa, joka on tapahtumakimara, debattia ja hyvien esimerkkien esille nostamista ympäristön, hyvinvoinnin, kulttuurin, osaamisen ja kilpailukyvyn saralta. Vuotuista Uusimaa-viikkoa koordinoi Uudenmaan liitto.

Verkossa toteutettava tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen. Tervetuloa seuraamaan!

Lue lisää ja osallistu tapahtumaan: https://www.uusimaaviikko.fi/uusimaa-viikko/ohjelma/maanantai/hyvinvoinnin_ja_terveyden_kulttuurimarkkinat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *