Kategoriat
Yleinen

Taiteen Sulattamo Hyvinvoinnin ja terveyden kulttuurimarkkinoilla Oodissa 5.10.

Taiteen Sulattamo Hyvinvoinnin ja terveyden kulttuurimarkkinoilla Oodissa tiistaina 5.10.

Kuinka taidetta voidaan hyödyntää osana mielenterveys- ja päihdetoipujien sosiaalista kuntoutumista? Millaista on taiteen keinoin toteutettava kokemus- ja vertaistoiminta? 

Tervetuloa tutustumaan Taiteen Sulattamon toimintaan Helsingin keskuskirjasto Oodissa järjestettäville Hyvinvoinnin ja terveyden kulttuurimarkkinoille tiistaina 10.5. Sulattamolaiset ovat esittelemässä Kulttuuritorilla klo 12-15 toimintaansa ja valmiina jakamaan käytännön kokemuksia taiteella tehtävästä mielenterveystyöstä ja mielenterveystoipujien kanssa toteutetuista taideproduktioista. 

Lisäksi Taiteen Sulattamon toiminnanjohtaja Eveliina Lafghani on mukana aamupäivän ohjelmassa nähtävässä Kallista hupia vai tuottavaa työtä? Kulttuuri elämänhallinnan tukena ja osana kestävää hyvinvointitaloutta -paneelikeskustelussa.

Neljättä kertaa järjestettävät Hyvinvoinnin ja terveyden kulttuurimarkkinat kokoaa Oodin Maijansaliin Uudenmaan hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalojen toimijat, päättäjät sekä kulttuuri- ja taidealojen edustajat virkistämään yhteistyötä kulttuurisen yhdenvertaisuuden, henkisen hyvinvoinnin ja kokonaisvaltaisen terveyden edistämiseksi. Kulttuurimarkkinoilla käydään monipuolista keskustelua taiteen ja kulttuurin kytköksistä terveyteen ja hyvinvointiin sekä päästään tutustumaan Kulttuuritorin puitteissa innostaviin hankkeisiin, toimijoihin ja tekijöihin kulttuurihyvinvoinnin saralla.

Hyvinvoinnin ja terveyden kulttuurimarkkinoita järjestää Uudenmaanliitto ja Taikusydän – Uudenmaan alueverkosto.