Pöytäroolipelit

Aika
Perjantaisin klo 17-21

Paikka
Perjantain pelit järjestetään Taiteen Sulattamon Työpajatilassa osoitteessa Malmin raitti 17 C.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: mixu.kaunismieli@gmail.com


Kuvaus

Sulattamon pöytäroolipelejä pelataan Mixu Laurosen johdolla perjantaisin Taiteen Sulattamon Työpajatilassa.

Vaihtuvat pelit perjantaisin Sulattamolla

Perjantaisin pelataan vaihtuvia pöytäroolipelejä. Jokainen seikkailu soveltuu ensikertalaisille, joten et tarvitse aiempaa kokemusta roolipelaamisesta osallistuaksesi ja vaikuttaaksesi tarinan kulkuun. 

Pelinjohtaja

Mixu Lauronen on pitkän linjan roolipelaaja ja pelinjohtaja. Hän aloitti harrastuksen kun pelit tulivat Suomeen 1980-luvun puolivälissä. Mixu kokeilee mielellään uutta, ja hänelle onkin kertynyt kokemusta useammasta kymmenestä pelistä. Hänen suosikkigenrensä on huumori.

Pelinjohtajana Mixu luottaa pelaajien eläytymiskykyyn ja pitää aina tarinan sääntöjen edellä. Tärkeintä on, että pelaamisesta jää hyvä mieli.

Kenelle?

Kelle tahansa roolipelaamisesta kiinnostuneelle! Jokainen seikkailu soveltuu ensikertalaisille, joten et tarvitse aiempaa kokemusta roolipelaamisesta osallistuaksesi ja vaikuttaaksesi tarinan kulkuun. 

Osallistuminen

Pöytäroolipeleihin on vapaa pääsy. Pääset mukaan pelaamaan ilmoittautumalla etukäteen sähköpostitse: mixu.kaunismieli@gmail.com

Tulethan Sulattamolle vain terveenä ja pidät huolta turvaväleistä sekä hyvästä käsihygieniasta toimintaan osallistuessasi.