Jooga

Aika
Tiistaisin klo 15:00-16:15 (9.8.-11.10..) 

Paikka
Sulattamon Koulutustila, Malmin raitti 17 A

Koronarajoituksista aiheutuvat muutokset ovat mahdollisia. Päivitämme sivun tietoja tarvittaessa

Kuvaus

Sulattamon jooga on kaikille avoin harjoitus, jossa huomioidaan osallistujat yksilöinä – jokaiselle harjoituksen tarkoitus tai päämäärä on omanlaisensa.

Harjoituksen perustana on kehotietoisuuden ja tietoisen läsnäolon syventäminen hengitykseen, hiljentymiseen ja rentoutumiseen keskittymällä. Kokonaisvaltaiseen joogaharjoitukseen sisältyvät asanat (eli jooga-asennot) taas kehittävät lempeästi fyysistä liikkuvuutta, voimaa ja vireyttä.  

Ohjaaja: Jaana Turunen

Kenelle?

Joogaan ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat edistää omaa mielen hyvinvointiaan joogan avulla. Sulattamon jooga soveltuu myös ensikertalaisille.

Osallistuminen 

Joogaan on vapaa pääsy, eikä osallistuminen vaadi ennakkoilmoittautumista. Ohjauskieli on suomi.

Osallistujamäärä on maksimissaan 10 henkilöä ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Pyydämme osallistujia saapumaan paikalle klo 15:00 mennessä. Ovet avataan klo 14:45.

Mukaasi tarvitset mukavat, joustavat vaatteet, kevyen peiton (myös esim. suuri kylpypyyhe käy) sekä vesipullon. Sulattamolta saat käyttöösi joogamaton. Sulattamolla ei ole pukuhuonetiloja, joten pukeudu valmiiksi joogaan sopivaan vaatetukseen. Pyydämme välttämään voimakkaita hajusteita.

Tulethan Sulattamolle vain terveenä ja pidät huolta turvaväleistä sekä hyvästä käsihygieniasta toimintaan osallistuessasi.