Ikihirveät -biisityöpaja

Aika 
Viikonloppuna 2.-3.4.2022, klo 10-14

Paikka
Koulutustila, Malmin raitti 17 A

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan alla olevan linkin kautta


Kuvaus

Saara Kaukorannan Ikihirveät -biisityöpajassa opetellaan yhden viikonlopun ajan musiikin ja tekstin avulla itsensä häpäisyn jaloa taitoa turvallisessa ympäristössä. Tavoitteena on ainoastaan epäonnistua; työpajassa keskitytään tekemään maailman huonoimpia biisejä.

Biisit syntyvät osallistujien omista impulsseista ja tekemistä harjoitteista. Työpaja ei valmenna seuraavaa Sibeliusta. Se antaa mahdollisuuden oppia mokaamaan, kestämään se ja nousta enemmän tai vähemmän Fenixin avoin tuhkista.  

Biisien tekeminen on loistava tapa käsitellä noloja, vaikeita ja ns. ”kiellettyjä” tunteita. Harva myöntää koskaan olevansa laiska tai vaikka mustasukkainen, mutta jos pitää nimettömänä kirjoittaa aiheesta tulinen tango, tekstiä syntyykin yllättävän helposti. Kaikki kokevat näitä tunteita, työpajassa ne laitetaan käsiteltävään muottiin.

Ikihirveät-biisityöpaja antaa samalla mahdollisuuden aidolle vertaistuelle. Omat kokemukset saa sanoa ääneen juuri niiden raadollisimmassa muodossa. Työpajassa saa ja pitääkin olla huonoin mahdollinen itsensä.

Ohjaaja: Saara Kaukoranta

Kenelle?

Kaikki työpajasta kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan! Aiempaa kokemusta musiikista tai kirjoittamisesta ei tarvita; niin kauan kun osaat muutaman sanan tuottaa, olet juuri sopiva kurssille. 

Osallistuminen 

Ikihirveät-biisityöpaja järjestetään Taiteen Sulattamon Koulutustilassa 2.-3.4. Molemmat päivät ovat klo 10.00-14.00. Päivän aikana on noin puolen tunnin mittainen lounastauko, jolloin voi syödä omia eväitä.

Voit ilmoittautua ryhmään sivun ylälaidan ”Ilmoittaudu”-linkistä. Saat vahvistuksen sähköpostiisi ilmoittautumisesta parin päivän sisällä. Työpajaan otetaan kymmenen henkilöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tulethan Sulattamolle vain terveenä ja pidät huolta turvaväleistä sekä hyvästä käsihygieniasta toimintaan osallistuessasi. Sulattamolla on käytössä maskisuositus. Tarjoamme maskit osallistujille.

Lisätietoa työpajasta voi tiedustella:
Saara Kaukoranta
kaukorantasaara@gmail.com