Kategoriat
Tiedote

Hyvinvoinnin ja terveyden kulttuurimarkkinat järjestetään 27.8. – ilmoittautuminen Törmäämöön on avoinna

Taiteen Sulattamo on vahvasti mukana Taikusydän – Uudenmaan alueverkostossa, joka on osa valtakunnallista Taikusydän-yhteistyöverkostoa. Alueverkostossa kohtaavat eri alojen ammattilaiset, järjestöt, alueelliset ja valtakunnalliset toimijat sekä Uudenmaan kaupunkien ja kuntien edustajat. Verkoston yhdistävänä tekijänä on terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen taiteen ja kulttuurin keinoin.

Taikusydän – Uudenmaan alueverkosto järjestää yhdessä Uudenmaan liiton kanssa Hyvinvoinnin ja terveyden kulttuurimarkkinat – koulutus- ja kontaktitapahtuman Hyvinkäällä Hotelli Sveitsissä torstaina 27.8.2020 kello 9:00-15:00.

Iltapäivän ohjelma koostuu Törmäämöosuudesta, jossa sote- ja hyte-toimijat sekä taide- ja kulttuuriammattilaiset pääsevät tutustumaan toisiinsa ja yhteistyön mahdollisuuksiin. Törmäämössä taide- ja kulttuurialojen edustajat pääsevät esittelemään toimintaansa speed dating -periaatteella. Kutsumme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia osallistumaan näille hyvinvointitreffeille ja ideoimaan yhteistyötä. Törmäämössä on myös erillinen tila, jossa on mahdollista esitellä toimintaa suuremmalle yleisölle yhdellä kerralla.

Törmäämöön voi ilmoittautua esittelemään taide- tai kulttuuritoimintaa 5.8. mennessä TÄSTÄ

Lisätietoa: HYVINVOINNIN JA TERVEYDEN KULTTUURIMARKKINAT

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *