Kategoriat
Kaunis mieli Tiedote

Esittelyssä Kaunis Mieli -hankkeen uusi työntekijä

kuvassa Metsälintu Pahkin

Kaunis Mieli -hankkeen miehityksessä lisäyksiä!

Maaliskuussa 2019 Kaunis Mieli -hankkeessamme aloitti uusi koulutuskehittäjä Raisa Omaheimon siirtyessä Propellipäät hankkeen uumeniin.

Tanssitaiteen Maisteri, Tanssi-ilmaisun opettaja (AMK) Metsälintu Pahkin kuvailee uutta pestiään ja työtehtäväänsä näin:

“Taiteen Sulattamo on sulauttanut minut lempeästi, mutta vauhdilla uuden työtehtäväni äärelle. Perehdytys on nyt loppusuoralla ja olemme hankkeen kanssa tulleet tutuiksi.

Jos Kaunis Mieli olisi olento, kuvailisin häntä kuuntelevaksi ja uutta luovaksi Barbababaksi, joka on muovautunut rakenteiden väliin sillaksi ja välittäjäksi.

Oma työtehtäväni koulutuskehittäjänä liittyy vahvasti arviointiin ja sen kehittämiseen.

Juuri nyt meillä on työn alla huisin kiinnostavat kysymykset siitä, miten muutokset kehollisessa kokemisessa voisi arvioida ymmärrettävästi ja hankkeen toimintaa edistävällä tavalla.

Tanssitaustastani johtuen kehollisuus on vahvasti oman ydinosaamiseni keskiössä. Minulle tanssi on aina ollut yksi ajattelun muoto. Eräässä haastattelussa tokaisin:” Siellä missä sanat loppuvat ja muuttuvat merkityksettömiksi, tanssien voi jatkaa ajattelua”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *