Kirjoitustyöpaja

Aika
Tiistaisin klo 11-14

Paikka
Työpajatila, Malmin raitti 17 C


Työpajan kuvaus

Eija Toivialan Kirjoitustyöpajassa tehdään lyhyitä harjoitteita, joita jokainen voi halutessaan jakaa ryhmässä. Työpajassa ei pyritä tuottamaan tai hiomaan valmista tekstiä, vaan tarkoituksena on aukoa luovuuden kanavia ja inspiroitua myös toisten teksteistä. Kaikkien harjoitusten ydin on oman hyvinvoinnin lisääntyminen ja kasvaminen kirjoittajana.

Työpajassa opetellaan myös kuuntelemaan sekä kertomaan, mikä toisen tekstissä herätti ajatuksia. Usein käykin niin, että joku muu huomaa kuulemassaan tekstissä jotakin merkityksellistä, mikä kirjoittajalta itseltä on jäänyt havaitsematta.

Kesto: 3 tuntia sisältäen kaksi 10-15 minuutin taukoa.

Ohjaaja: Eija Toiviala

Kenelle?

Työpajaan ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat edistää omaa mielen hyvinvointiaan ja osallistua luovaan ryhmätoimintaan. Et tarvitse aiempaa kokemusta osallistuaksesi.

Osallistuminen 

Työpajaan on vapaa pääsy, eikä osallistuminen vaadi ennakkoilmoittautumista.

Pyydämme kävijöitä saapumaan paikalle klo 11:00 mennessä. Ovet avataan klo 10:30. Työpajasta voi poistua vapaasti milloin tahansa. 

Työpajan ohjauskieli on suomi. Kaikkiin harjoituksiin osallistuminen on vapaaehtoista. 

Tulethan Sulattamolle vain terveenä ja pidät huolta turvaväleistä sekä hyvästä käsihygieniasta toimintaan osallistuessasi. Sulattamolla on käytössä maskisuositus. Tarjoamme maskit osallistujille.