Käsityö- ja muotoilutyöpaja

Aika
Perjantaisin klo 11-14

Paikka
Sulattamon Työpajatila, Malmin raitti 17 C

Koronarajoituksista aiheutuvat muutokset ovat mahdollisia. Päivitämme sivun tietoja tarvittaessa


Työpajan kuvaus

Käsityö- ja muotoilutyöpajassa suunnitellaan ja valmistetaan itse erilaisia käyttö- ja koriste-esineitä. Jokaisella työpajakerralla valmistetaan alusta loppuun pieni käsityöprojekti, jonka osallistuja saa mukaansa työpajan päätteeksi. 

Työpajassa hyödynnetään kierrätysmateriaaleja, tuunataan vanhaa ja opetellaan erilaisia kädentaitoja. Projektina voi olla esimerkiksi koru, kangaskassi tai mosaiikkityö.

Kesto: 3 tuntia sisältäen kaksi 10-15 minuutin taukoa. Tauon aikana on tarjolla kahvia ja teetä. Tauolla voi syödä omia eväitä. 

Ohjaaja: Karo

Kenelle?

Työpajaan ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat edistää omaa mielen hyvinvointiaan ja osallistua luovaan ryhmätoimintaan. Työpaja soveltuu niin aloittelijoille, kuin käsityöharrastajille.

Osallistuminen 

Työpajaan on vapaa pääsy, eikä osallistuminen vaadi ennakkoilmoittautumista.

Pyydämme kävijöitä saapumaan paikalle klo 11:00 mennessä. Ovet avataan klo 10:30. Työpajasta voi poistua vapaasti milloin tahansa. 

Työpajan ohjauskieli on suomi. Kaikkiin harjoituksiin osallistuminen on vapaaehtoista.

Tulethan Sulattamolle vain terveenä ja pidät huolta turvaväleistä sekä hyvästä käsihygieniasta toimintaan osallistuessasi. Sulattamolla on käytössä maskisuositus. Tarjoamme maskit kävijöille. 

Tutustuthan hygieniaohjeistukseen alta ennen työpajaan osallistumista