Kategoriat
Yleinen

Haku Kotkan Kaunis mieli -koulutukseen auki

Oletko mielenterveystoipuja? Onko sinulla kokemus sairastumisesta psyykkiseen sairauteen? Oletko kokenut esimerkiksi masennuksen, paniikki- tai syömishäiriön, burn outin? Tai onko elämässäsi ollut traumaattinen vaihe, jonka vaiheista ja toipumisesta haluaisit kertoa? Haluaisitko opetella kirjoittamista, draamaa, ilmaisua tai muita taiteen menetelmiä? Hae mukaan maksuttomaan koulutukseen, jossa opettelemme taiteen keinoin tukemaan kerrontaa omasta kokemuksesta.

Kokemusasiantuntija on henkilö, jolla on kokemustietoa sairaudesta tai muusta haastavasta elämäntilanteesta, ja joka haluaa jakaa kokemustarinansa eteenpäin ja näin vaikuttaa ympäristöönsä

Koulutuksen sisältönä on:

  • oman kokemustarinan kirjoittaminen ja jakaminen ryhmässä
  • vuorovaikutus ja itseilmaisu eri taidemenetelmiin (teatteri, draama, liike, kuva, musiikki jne)
  • tutustuminen oman kokemustarina-kokonaisuuden valmistaminen
  • harjoitusesiintyminen yleisölle.

Koulutus sisältää myös itsenäisiä kotitehtäviä. Aiempaa kokemusta taiteen tekemisestä ei edellytetä. Olennaisinta on se, että sinulla on halu kirjoittaa oma kokemustarinasi ja käyttää sen tukena valitsemiasi taidemenetelmiä.

Koulutus alkaa Kakspyn Mielipaikassa keskiviikkona 8.9. ja päättyy torstaina 18.11.

Koulutuksen lähipäivät ovat keskiviikkoisin klo 14:30-19:30 ja torstaisin klo 12:30-17:30.

Kaunis mieli -koulutukseen hakeminen

Kirjoita lyhyt hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja motivaatiostasi koulutukseen liittyen. Avaa hakemuksessasi syitä siihen, miksi haluaisit osallistua Kaunis Mieli- kokemuskoulutukseen. Hakemuksen pituus on max A4

Lähetä hakemus pe 1.9. mennessä osoitteeseen: piia.kaunismieli@gmail.com

Ryhmään valitaan 5-6 henkilöä. Taiteen Sulattamon Kaunis mieli -Kokemustoiminta kouluttaa yhteistyössä Kakspy ry:n kanssa kokemusasiantuntijoita Kotkassa.