Kategoriat
Tapahtumat

Taiteen Sulattamon kesän ohjelmaa

Taiteen Sulattamon ohjelma kesä- ja heinäkuulle 2024! Luvassa mm. pride-viikon taidetoimintaa, luovaa kirjoittamista luonnossa ja retkiä! Tervetuloa mukaan!

Taiteen Sulattamolla on luvassa ohjelmaa koko kesän! Kesäkuun kohokohtana on tuttuun tapaan Juhannus-etkot Uutelassa 20.6. Lue lisää retkitoiminnan sivuilta alta.

Taiteen Sulattamolla järjestetään Pride-viikon ohjelmaa viikolla 26, tiistaista torstaihin (25.-27.6.), normaaleina taidetoiminnan aukioloaikoina klo: 11-14 Luovassa tilassa. Pride-viikon ohjelma toteutetaan yhteistyössä Sateenkaari-ikkuna ry:n kanssa.

Huomaathan, että Taiteen Sulattamolla ei järjestetä normaalia taidetoimintaa pe 28.6. – su 4.8. Luovaa taidetoimintaa ei myöskään järjestetä juhannusaattona pe 21.6., ma 24.6. tai pe 28.6.

Heinäkuussa Taiteen Sulattamolla on toimintaa jokaisena keskiviikkona klo 11-14. Voit osallistua yksittäiseen kertaan, tai halutessasi tulla jokaisena keskiviikkona.

Ke 3.7. Villasukkaklubi Kantapään kautta

Ke 10.7. Luovaa kirjoittamista luonnossa

Ke 17.7. Pouring-paja

Ke 24.7. Retki Merkkimuseoon

Ke 31.7. Tarinateatterityöpaja

Retkelle lähdetään yhdessä Sulattamolta klo 11, tuttuun tapaan meidät voi tavata myös retkikohteessa. Huomaathan, että kesä- ja heinäkuun toiminta on maksutonta ja kaikille avointa.

Muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia. Tiedotamme asiasta, mikäli muutoksia aikatauluihin ilmenee.