Kategoriat
Tapahtumat

Pride-viikon ohjelmaa Taiteen Sulattamolla 25.-27.6.

Pride-viikolla järjestetään kaikille avoin kolmipäivänen Reittejä rauhaan ja toivoon kurssi tiistaista torstaihin 25.-27.6. yhteistyössä Sateenkaari-ikkuna ry:n kanssa. Tervetuloa mukaan!

Taiteen Sulattamolla järjestetään Pride-viikolla Reittejä rauhaan ja toivoon -kurssi yhteistyössä Sateenkaari-ikkuna ry:n kanssa. Kurssi pidetään kolmena päivänä; tiistaista torstaihin 25.-27.6. klo 11-14 Luovassa tilassa.

Vesivärillä maalattuja sateenkaaria, jotka kiertää vaaleeaa karttaa.

Kolme kurssipäivää muodostavat kokonaisuuden, ja siksi kannustamme osallistumaan kaikkina kertoina. Olet kuitenkin tervetullut osallistumaan toimintaan myös yksittäisinä päivinä.

Havainnoimme kurssilla kaupunkitilaa ja omaa suhdettamme siihen. Rakennamme taiteen keinoin tulevaisuuden kaupungin, jossa jokaisella meistä voisi olla turvallista olla. Taidetyöskentelyn keskiössä on omien voimavarojen tunnistaminen, vertaisuuden kokemukset ja toivon vahvistaminen. Luomme yhdessä tilan, jossa meillä kaikilla on lupa unelmoida!

Taidetyöskentely sopii sinulle jos:

  • haluat tehdä taidetta yhdessä osana ryhmää
  • sinulla on voimavaroja sekä halua prosessoida omia ajatuksia ja tilannettasi
  • haluat työskennellä sateenkaari-ihmisille turvallisemmassa tilassa

Kurssille on tervetulleita kaikki täysi-ikäiset ja täysi-ikäisyyden kynnyksellä olevat henkilöt omien voimavarojensa mukaisesti. Osallistuminen edellytä aikaisempaa kokemusta luovasta työskentelystä. Työskentely on yhteisöllistä, osallistavaa ja voimavaroja vahvistavaa.

Taiteen Sulattamo ry on päihteetön toimija ja sen toiminnassa noudatetaan rohkean turvallisen tilan periaatteita.

Kurssi on osallistujille maksuton.