Luovan ilmaisun työpaja

Aika
Torstaisin klo 11-14. Huom! Retkipäivinä 29.9. & 27.10. & 24.11. & 1.12. ei järjestetä Luovan ilmaisun työpajaa.

Paikka
Sulattamon Työpajatila, Malmin raitti 17 C

Koronarajoituksista aiheutuvat muutokset ovat mahdollisia. Päivitämme sivun tietoja tarvittaessa


Työpajan kuvaus

Luovan ilmaisun työpajassa harjoitellaan ilmaisutaitoa matalalla kynnyksellä. Työpajassa pääset harjoittamaan ilmaisullisia taitoja, mielikuvitusta ja vuorovaikutusta, sekä vapautumaan ilmaisun esteistä.

Jokaisella työpajakerralla on oma teemansa, jota lähestytään helppojen ilmaisuharjoitusten kautta. Harjoitukset voivat sisältää esimerkiksi liikettä, ääntä tai kirjoittamista. Kaikki harjoitukset ovat vapaaehtoisia, etkä tarvitse aiempaa kokemusta osallistuaksesi.

Kesto: 3 tuntia sisältäen kaksi 10-15 minuutin taukoa.

Ohjaajat: Rauni, Karoliina

Kenelle?

Työpajaan ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat edistää omaa mielen hyvinvointiaan ja osallistua luovaan ryhmätoimintaan. Työpaja soveltuu niin aloittelijoille, kuin kokeneemmille ilmaisutaidon harrastajille.

Osallistuminen 

Työpajaan on vapaa pääsy, eikä osallistuminen vaadi ennakkoilmoittautumista.

Pyydämme kävijöitä saapumaan paikalle klo 11:00 mennessä. Ovet avataan klo 10:30. Työpajasta voi poistua vapaasti milloin tahansa.

Työpajan ohjauskieli on suomi. Kaikkiin harjoituksiin osallistuminen on vapaaehtoista.

Tulethan Sulattamolle vain terveenä ja pidät huolta turvaväleistä sekä hyvästä käsihygieniasta toimintaan osallistuessasi. Sulattamolla on käytössä maskisuositus. Tarjoamme maskit kävijöille.

Tutustuthan hygieniaohjeistukseen ennen työpajaan osallistumista