Kategoriat
Kokemustoiminta Tapahtumat

Kokemusiltamat 28.8. ja 29.8. Järvenpäässä

Kokemusiltamissa pääsemme kuulemaan kokemuksia siitä, millaiset tekijät ja tapahtumat ovat auttaneet matkalla selviämään ja toipumaan erilaisista päihde- ja mielenterveyshaasteista.

Kokemusasiantuntija taiteen keinoin –koulutuksesta valmistuvat kokemusasiantuntijat jakavat puheenvuoronsa, jotka on koostettu käyttäen tarinan kerronnassa ja tarinan käsittelyssä eri taiteen keinoja. Iltamat ovat Taiteen Sulattamon ja Werkko ry:n kanssa järjestetyn Kokemusasiantuntija taiteen keinoin -koulutuksen päätös

Kokemusiltamia järjestetään kahtena peräkkäisenä päivänä, ja eri päivinä kuullaan eri ihmisten puheenvuorot. Puheenvuorojen päiväkohtaiset sisältökuvaukset päivittyvät lähempänä ajankohtaa.

ke 28.8. klo 16.30
to 29.8. klo 15.00

Kokemusiltamat järjestetään Myllytien toimintakeskuksen salissa (sisäänkäynti C-ovesta) osoitteessa Myllytie 11, 04410 Järvenpää, yhteistyössä Werkko ry kanssa.

Tapahtuma on suunnattu mielenterveyden haasteiden kanssa eläville, omaisille sekä mielenterveys- ja sosiaalialan ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa omaa ymmärrystään tai tilata organisaationsa toimintaan kokemusasiantuntijoita. Tapahtuman aikana on myös mahdollista verkostoitua kokemusasiantuntijoiden ja ammattilaisten kesken.

Tapahtumat ovat avoimia yleisölle ja pääsymaksuttomia, mutta tilojen rajallisuuden vuoksi edellytämme ennakkoilmoittautumista.

Ilmoittaudu tilaisuuksiin tästä:


https://link.webropol.com/ep/kokemusiltamatwerkko

Lämpimästi tervetuloa!