Luova leiri Helsingissä kesällä 2018

Kiinnostaako taiteellisten menetelmien opetteleminen? Oletko mielenterveystoipuja?

Tule mukaan päiväleirille tutustumaan erilaisiin taiteellisiin menetelmiin ja tutkimaan omaa tarinaasi! Kaunis mieli -hankkeen käynnistää teatteri- ja musiikkipainotteinen päiväleiri. Mielenterveystoipujille suunnattu leiri järjestetään Helsingissä kesäkuussa taiteen ammattilaisten ohjauksessa.

Leiri järjestetään 5.-7.6.2018 päivittäin kello 10-16 Lapinlahden Lähteen tiloissa Helsingissä. Leiri on ikärajaton ja maksuton. Diagnoosillasi ei ole merkitystä, tärkeää on halu kokeilla uusia taiteellisia menetelmiä yhdessä ryhmän kanssa ja sitoutuminen kolmen päivän työskentelyyn.

Leirille mahtuu mukaan 15 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Lähetä meille viesti, jossa kerrot lyhyesti miksi haluat mukaan leirille. Laita mukaan myös nimesi, yhteystietosi ja syntymäaikasi. Lähetä viesti joko sähköpostilla olli-petteri.luomala@taiteensulattamo.fi tai puhelimitse 041 719 0274.

Viimeineinen ilmoittautumispäivä on 31.5.2018.

Kaunis mieli -hanke yhdistää mielenterveystoipujia ja taiteentekijöitä. Me uskomme, että taide yhdistää ihmisiä ja taiteessa on muutosvoimaa.

Taiteen Sulattamon Kaunis mieli -hanketta tukee Stea.